De kern van PCHC zit in hospitality coaching, training en advies op commercieel gebied. Met 20 jaar ervaring binnen een horeca bij diverse bedrijven is er meer dan genoeg kennis opgebouwd om andere horeca ondernemers te kunnen ondersteunen op gebied van sales, marketing & revenue.

Ik kan bedrijven verrijken op verschillende manieren. Van consultant tot coach, net wat het bedrijf nodig heeft. 

Ik werk op een coachende manier. Daarmee bedoel ik dat we samen werken aan bijvoorbeeld een omzet optimalisatie strategie gaan werken voor het aankomende jaar. Veel ondernemers hebben de strategie voor zijn of haar bedrijf wel in het hoofd zitten, maar vinden lastiger vindt om het daadwerkelijk uit te werken en om te zetten in een SMART strategie. Mijn aandeel in dit proces het vertalen van jouw strategie in een actieplan, volgens het SMART model direct toe te passen is. Uiteraard geef ik, op basis van ervaring, feedback op de plannen en kijk ik naar de haalbaarheid. Natuurlijk ben ik ook in te zetten als interim en trainer, daarover meer in het menu.

Het doel is dat wanneer het plan opgezet is, het duidelijk en begrijpbaar is opgesteld en dat het gemakkelijk geïmplementeerd kan worden door alle relevante medewerkers uit het bedrijf. Het is dus niet nodig om het plan te vertalen naar andere niveaus. Omdat het plan wordt geschreven voor alle niveaus, is het een duidelijke begrijpbaar plan en daardoor zal de draagkracht hoger zijn.

Doelen kunnen bijvoorbeeld zijn:

Hoe prijs positioneer ik mijn bedrijf binnen de huidige markt?
Hoe verhoog ik de omzet, zonder mijn kosten te verhogen?
Hoe verhoog ik de omzet per vierkante meter in mijn restaurant?
Hoe motiveer ik mijn team zodat de tevredenheid én inzet omhoog gaat?
Hoe positioneer ik mijn nieuwe horeca gelegenheid? (Pre-opening business)

Verder kan ik ook bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van business plans, strategie plannen, ondernemersplannen. Al een plan af? Ik kijk er graag naar en geeft vervolgens feedback en kan uiteraard ondersteunen waar nodig.