Als contractor voor Hotel Employee Rate in de functie van Commercial Director EMEA ben ik in een betrokken bij Hotel Employee Rate. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van het product binnen EMEA, inclusief het opbouwen van een sub-contractor

Sinds de start van Hotel Employee Rate ben ik nauw betrokken bij het opzetten en verder ontwikkelen van het bedrijf. We werken in een (sub)contractor set up, waarbij de (sub) contractors als zelfstandig agent werken. In mijn rol als contractor ben ik verantwoordelijk voor EMEA en bouw ik een team van sub-contractors om een zo groot mogelijk en efficiënt bereik te realiseren.

Over Hotel Employee Rate… Wij bieden een internationaal netwerk van hotels, waarbij medewerkers onderling voordelig bij elkaar mogen overnachten. Eigenlijk werken we met twee ‘kanalen’. Enerzijds het kanaal waar wij zelf de hotels contracteren, anderzijds zijn we aangesloten bij een bedbank wat er voor zorgt dat we direct toegang tot heel veel hotels wereldwijd hebben (met een zogeheten one way interface, geen rate parity issues!). Keuze genoeg zou je zeggen! Het systeem wat wij aanbieden is natuurlijk niet nieuw, bijvoorbeeld een Marriott of Hilton heeft een soort gelijk programma voor medewerkers. Het grote verschil met ons is echter dat wij geen beperkingen van keten hebben, het hotel op de hoek van de straat mag ook meedoen. Daardoor hebben alle hotelmedewerkers de kans om wereldwijd te overnachten, niet alleen als je bij de grote jongens werkt.

 Het concept is ontworpen met het hotel in gedachte. We willen dat het werkt. Daarom zijn de prijzen bijvoorbeeld fair, te goedkoop zorgt ervoor dat een hotel het niet wilt aanbieden, bij een te duur tarief gaan medewerkers niet boeken. We zijn flexibel met black out of stop sale dates, alles om het zo werkbaar mogelijk te maken voor iedereen.

 Voor meer informatie kijk op de website en neem contact op voor vragen of aanmelden van jouw hotel.