Plan C Hospitality is ontstaan in 2019. De C in de naam staat voor de betere versie van plan A & B, voor de C van commercieel en C van coaching.

Sinds ik mij kan herinneren wilde ik werken in de horeca. Daarom ben ik ook al op jonge leeftijd gestart met werken, in een restaurant in Bergen (Noord Holland). Vervolgens begon ik aan de Hotelschool Amsterdam en heb ik mijn eerste ervaring opgedaan in diverse hotels. Bij blooming hotel heb ik jaren gewerkt in diverse (management) functies, zowel in de F&B als Front Office.

Vervolgens ben ik naar Amsterdam vertrokken, in eerste instantie naar Movenpick hotel. Hier heb ik mijn ervaring opgedaan in Event Planning (organiseren van evenementen) en mijn eerste baan in sales. Na een mooie tijd bij Movenpick ben ik verder gegaan naar Marriott cluster team van Amsterdam, zowel het Marriott als het Renaissance hotel. Binnen dit bedrijf ben ik verder gegroeid binnen sales tot verantwoordelijke voor het re-active sales team en mijn eerste stap naar Revenue Management gezet. De volgende stap was Belvar, waar ik de rol van Director of Revenue Management voor een groep van 20+ Marriott branded hotels verspreid over heel Europa heb mogen vervullen. Mijn marktkennis is uitgebreid, onder andere Amsterdam, Randstad, London, Schotland, Berlijn, Frankfurt, Munchen, Mannheim, Parijs CDG, Milaan, Copenhagen en nog diverse kleinere steden. Qua systemen ben ik expert op het gebied van vrijwel alle Marriott systemen, maar ook bekend met diverse andere systemen zoals bijvoorbeeld Cubilis en Mews.

Op dit moment werk ik aan diverse (interim) projecten, onder andere  Hotel Employee Rate & Landgoed Marquette

In de tabs tref je meer informatie over mijn aanbod, maar ik drink graag een kop koffie met je om te bespreken waar ik jou bij kan ondersteunen.

Ik spreek je graag snel! Tim