Plan C Hospitality is ontstaan in 2019. De C in de naam staat voor de betere versie van plan A & B, voor de C van commercieel en C van coaching.

Op dit moment werk ik aan diverse (interim) projecten, onder andere Hotel Employee Rate.

Sinds ik mij kan herinneren wilde ik werken in de horeca. Daarom ben ik ook al op jonge leeftijd gestart met werken, in een restaurant in Bergen (Noord Holland). Vervolgens begon ik aan de Hotelschool Amsterdam en heb ik mijn eerste ervaring opgedaan in diverse hotels. Bij blooming hotel heb ik jaren gewerkt in diverse (management) functies, zowel in de F&B als Front Office.

Vervolgens ben ik naar Amsterdam vertrokken, in eerste instantie naar Movenpick hotel. Hier heb ik mijn ervaring opgedaan in Event Planning (organiseren van evenementen) en mijn eerste baan in sales. Na een mooie tijd bij Movenpick ben ik verder gegaan naar Marriott cluster team van Amsterdam, zowel het Marriott als het Renaissance hotel. Binnen dit bedrijf ben ik verder gegroeid binnen sales tot verantwoordelijke voor het re-active sales team en mijn eerste stap naar Revenue Management gezet. De volgende stap was Belvar, waar ik de rol van Director of Revenue Management voor een groep van 20+ Marriott branded hotels verspreid over heel Europa heb vervuld. Mijn marktkennis is uitgebreid, onder andere Amsterdam, Randstad, London, Schotland, Berlijn, Frankfurt, Munchen, Mannheim, Parijs CDG, Milaan, Copenhagen en nog diverse kleinere steden. Qua systemen ben ik expert op het gebied van vrijwel alle Marriott systemen, maar ook bekend met diverse andere systemen zoals bijvoorbeeld TravelClick, Opera en IHoteliers.

Wat ik voor bedrijven kan betekenen staat verder deels beschreven in de andere tabs. Graag kom ik met je in contact en dan kijken we samen waar de kansen liggen van jouw onderneming.

Ik spreek je graag snel! Tim